Saadet Partisi Karapınar Belediye Başkan Adayı Kemal Kor Halkla Buluşmaya Devam Ediyor Saadet Partisi Karapınar Belediye Başkan Adayı Kemal Kor Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

halkın nabzını tutmak, onların sesine kulak vermek ve desteklerini istemek amacıyla mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında, vatandaşların sorunlarını dinleyen partililer onlarla yakından ilgilenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kemal Kor, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Biz Saadet Partisi olarak halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların sorunlarına çözüm bulmaya kararlıyız. Mahalle ve esnaf ziyaretlerimiz, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmamızı sağlıyor ve onların taleplerini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor."

Belediye Meclis Üyesi adayları da ziyaretler sırasında vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak, belediyenin gelecekteki projeleri ve Karapınar’ın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Saadet Partisi, Karapınar Belediye Başkan Adayı Kemal Kor liderliğindeki bu samimi ziyaretlerle halkın beklentilerini dikkate alarak daha yaşanabilir bir Karapınar için çalışmalarını sürdüreceğini ve halkımızın desteğini istiyoruz. dedi.