Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi


Ramazan ayının manevi atmosferi içerisindeki öğrencileri aileleri ve öğretmenleri ile ihtiyaç sahiplerine el uzatırken,  yüzlerini  güldürdüler. Rahmet ve bereket ayı 11 ayı sultanı Ramazan ayının son günlerine girerken yardımlaşma duyguları zirve yaptı.
Minik öğrenciler kalplere dokunarak 100 koli gıda paketi yaptırarak mahallerinde dağıtım yaptılar.
Okul Müdürü Engin Yün,” Mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını yaygınlaştırmak amacıyla Sazlıpınar İlkokulu ve Ortaokulumuzun başlatmış olduğu SAZLIPINAR İYİLİK HAREKETİ projesini her Ramazan ayında gerçekleştiriyoruz.  Sazlıpınar halkının yoğun katılımıyla büyük bir yardım hareketine dönüştü. Tüm Sazlıpınar halkına, malzemelerin okulumuzda toplanması ve paketlenmesini sağlayan sevgili öğrencilerimize, projeye yoğun destek veren yönetici ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu iyilik hareketinin tüm yurdumuzda yaşanması en büyük dileğimiz” dedi.