Karapına’da Traktörle Çarpışan TOFAŞ Bu Hale Geldi Karapına’da Traktörle Çarpışan TOFAŞ Bu Hale Geldi

Törene Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, bir önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İbrahim Önal, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ercan İvriz ve Meke Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Güngör ve Meke Küçük Sanayi Sitesi Yönetim  Kurulu üyeleri katıldı.

Meke Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Muharrem Güngör, "Bu eseri karşılıksız emek ve destekleri ile ilçemize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu sanayi esnaflarımızın 100 yıllık ihtiyacını karşılayacaktır. Meke Sanayi Sitesi 550.000 m2 üzerine yerleşmiş olup, 171 işyerimizde esnafımız faaliyete başladı. İkinci etapta ise 94 işyerimizin yapımı devam etmektedir. Sanayi sitesi ilçemizde yeni bir çığır açtı. Bu eserin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu sanayiyi ilçemize kazandırmak için hep birlikte mücadele ettik ve başardık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Sanayinin yapımında emeği geçen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, eski AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve Sanayi Proje Yürütücüsü Şener Gökcan'a teşekkür plaketleri törenle takdim edildi.