23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Karapınar Belediyesi tarafından düzenlenen veda programına Kaymakam Şenol ÖZTÜRK ve eşi Ebru ÖZTÜRK, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan ÖZER, Garnizon Komutanı Albay Serdar TAVLAYAN ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet YAKA ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf ZENGİN ve eşi, MHP İlçe Başkanı Ercan ALP, CHP İlçe Başkanı İlter ÇORAKÇI, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim ÖNAL, Belediye Başkan Yardımcısı Halil AKER, Belediye Meclis Üyeleri ve eşleri Katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, 5 yıl boyunca Karapınar'a hizmet eden ve mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Mehmet YAKA ve tüm Belediye Meclis Üyelerine ve değerli eşlerine teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Mehmet YAKA ise, "Meclis üyelerimizle birlikte çalışmak bizim için büyük bir onurdu. Hepsi, Karapınar'ın gelişimi ve refahı için gece gündüz demeden çalıştılar. Onlara minnettarız ve yaptıkları hizmetlerin Karapınar'a uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Veda programı kapsamında düzenlenen plaket töreninde, emekleri için teşekkür edilen meclis üyelerine özel olarak hazırlanan plaketler takdim edildi.