Karapınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa, Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, İlçe Emniyet Müdür V. Salih ERDEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti temsilcileri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın ardından, Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı tiyatro ve oratoryo gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, programın düzenlenmesinde emeği geçen yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek, "Başta milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz." dedi.

İSTİKLAL; GELENEĞİMİZ, GELECEĞİMİZDİR!

(Hür ve bağımsız yaşamayı kendine en büyük ilke edinmiş Türk milleti, tarih boyunca hiçbir milletin boyunduruğu altına girmeyi,  kutsal değerlerinden vazgeçmeyi, vatan topraklarını terk etmeyi, sancağını indirmeyi, milletini ve devletini böldürmeyi hiçbir zaman kabul etmemiştir.)