Toplantıya Esnafspor Kulübü Başkanı Ali Küpeli ve üyeleri katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi.

Divan heyeti oluşturulmasına geçildi. Nadi Soran tarafından Divan Başkanlığına Doğan Yarımoğlu, Divan Başkan Yardımcılığına Mustafa Zengin, Kâtip Üyeliğine Halil Tüysüz teklif edildi verilen teklif oy birliği ile kabul edildi.

2014-2015 yılı gelir ve giderlerin okunması ve müzakeresine geçildi. Söz isteyen olup olmadığı soruldu, söz isteyen olmadı ve oy birliği ile kabul edildi.

2014-2015 yılı tahmini bütçe okunarak müzakeresine geçildi, söz isteyen olmadı ve oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu seçimine geçildi ve yapılan seçimde ise Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere Servet Balıkçı, İsmail Toy, İzzet Kurum, Zafer Yazgan, Hamdi Korkutan, Nebi Çığ, Cemil Duru, Yüksel Yeşilyurt, Varol Kocatürk, Akif Aldanmaz seçildiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Nadi Soran, Şener Akyıldız, Süleyman Ulusoy, Zekeriya Toy, Ahmet Koçhan seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise; Doğan Yarımoğlu, Mustafa Zengin, Metin Nakiboğlu, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Fatih Aslantaş, Nurdoğan Okur, Süleyman Sak seçildiler.

ASFK delegesi için seçime geçildi. Delegelik için İsmail Toy, Nazım Aydınlı ve Servet Balıkçı seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Ali Küpeli, Olağanüstü genel kurula katılan üyelere teşekkür etti ve yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.”dedi

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyeleri, üyeler tarafından tebrik edilerek toplantı iyi dileklerle sona erdi.