Karapınar’da 109 seçim sandığında 32.215 seçmenden 28.575 seçmenin oy kullandığı, itiraz edilmeksizin geçerli olarak 28.131 oyun kullanıldığı, Geçersiz sayılan veya hesaba katılmayan oy pusulası toplam sayısı ise 444’dür. Emirgazi’de ise 25 seçim sandığında 5.688 seçmenden 4.726 seçmenin oy kullandığı, itiraz edilmeksizin geçerli sayılan oy pusulaları sayısı 4.618’dir. Geçersiz sayılan veya hesaba katılmayan oy pusulası sayısının ise 108 olduğu Karapınar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ile Emirgazi İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alınmıştır.

Karapınar’da 109 Sandık Kurulu Başkan ve Üyeleri ile diğer görevliler, Emirgazi’de ki

 25 sandık Kurulu Başkan ve Üyeleri ile diğer görevliler, görevlerini eksiksiz bir şekilde yaparak seçim evraklarının sandık kurulu başkan ve üyeleri ile birlikte asayişten sorumlu ekiplerin eşliğinde Karapınar Adalet Binasında faaliyet gösteren Karapınar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ile Emirgazi İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim etmek üzere Karapınar Adalet Sarayına gelindiğini ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlıkları ve görevliler tarafından kontrol edilmek suretiyle teslim alındığı görüldü.

Karapınar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Cihat Köse başkanlığında görev yapan İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Emir, Memur Yasin Güngör, AK Partiden Mehmet Uğur, CHP’den Şeref İnci, MHP’den Adem Ak, SP Hazim Boztaş, Memur Üyeler Mustafa Cihanoğlu, İbrahim Şahin,

Emirgazi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Hafize Aysal, Üyeler İlyas Bayrakçı, Ali Kayan, Mehmet Gül, Cuma Kartal, Muharrem Bayrakçı, Ali Çeper görev yaptılar.  Karapınar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Cihat KÖSE ve Üyeleri, Emirgazi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hafize AYSAL ve Üyeleri ile birlikte, Karapınar İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Emir ve Personeli Yasin Güngör, Karapınar Adliyesinin diğer personelleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri seçimin sağlıklı, huzurlu ve olaysız bir şekilde sonuçlanmasında canla başla çalışarak bir Kasım 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimini sonuçlandırdılar.

Karapınar ve Emirgazi İlçe Seçim Kurulu Başkanları Hakim Cihat KÖSE, Hakim Hafize AYSAL başta olmak üzere, Sandık Kurulu Başkan ve Üyelerine ve diğer görevlilere, Emniyet ve Jandarma güvenlik güçlerine, Karapınar ve Emirgazi seçimlerinde olaysız ve başarılı bir şekilde seçim çalışması yapılmasından dolayı yetkililere teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının ülkemize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.