Hastanemiz ve Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile diyaliz hastaları

Tarsus-Mersin moral gezisinde Hemodiyaliz birim sorumlusu Sağlık Memurları Oğuz Aygün Yalçın ve  Altan Bozkurt

refakatinde gezdirildi.

7 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen gezide ilçede tedavisini sürdüren 18 diyaliz hastasından 10 kişilik bir grup yakınları ile birlikte iştirak ettiler.

 Gezi boyunca hastalara Pozantı şeker pınarı kaynağı, Tarsus barajı, hayvanat bahçesi, Tarsus Şelalesi, Nusret mayın Gemisi,  Ashab-ı  Keyf  7 uyurlar mağarası, kız kalesi ve cennet cehennem mağaraları gezdirildikten sonra hastalar tekne turuna çıkarıldı. Ayrıca hasta ve yakınlarına turistik bir restoranda yemek verildi. Gezi  programının ardından hasta ve yakınlarına Erdemli’de bir sahil çay bahçesinde isteyenin denize girmeleri sağlandı.

Gezi boyunca çok mutlu olan hasta ve yakınları “Bize bu imkanı sağlayan Başta kaymakamımız Mustafa Karaca’ya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdiresi Hatice Soran’a, Hastane yöneticisi  Başhekim Hüseyin Babur  ve Hemodiyaliz birim sorumlusu Sağlık Memuru Oğuz Aygün Yalçın’a ve  Altan Bozkurt'a

çok teşekkür ediyoruz. Bizlere yalnızca televizyonda izleyebildiğimiz bu güzel yerleri gezdirip bize büyük moral sağladıkları için çok mutluyuz. Bu tür moral gezilerinin yeniden tekrarlanmasını çok istiyoruz” dediler.