16 Şubat 2024 tarihinde resmi emeklilik sürecini başlatan Kıyar, eğitim camiasındaki sevdikleri ve paydaşlarıyla duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Bekir Kıyar'ın eğitim ve öğretimdeki uzun soluklu kariyerinin ardından yaptığı açıklamada, "Görev yaptığım süre içerisinde eğitim paydaşları olarak katkıda bulunan tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden, Şube Müdürlerinden, İlçe Milli Eğitim Çalışanlarından, yönetici ve öğretmen arkadaşlarımdan, saygı değer velilerimizden, geleceğimizin güneşi ve güvencesi öğrencilerimden, kamu ve özel kurum ve kuruluşların seçkin temsilcilerinden katkılarından dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Emekli öğretmen Bekir Kıyar, duygusal mesajında, "İstemeyerek te olsa kalbinizi kırmışsam, sizleri üzmüş isem çok ama çok özür diler, haklarımın benden yana helal olduğunu, sizlerin de bana haklarınızı helal etmelerini candan isterim. Hepinize bu duygu ve düşünceler içinde nice mutlu, umutlu, sağlıklı, başarılı ve barış dolu günler-yıllar diler, sevgiyle selamlar, saygılar sunarım. Hoşça kalın, dostça kalın, sağlıcakla kalın" şeklinde duygularını dile getirdi.

Meyve Yüklü Kamyonet Kaza Yaptı : 2 Yaralı Meyve Yüklü Kamyonet Kaza Yaptı : 2 Yaralı

Bizde Yeşilpınar Gazetesi Olarak Bekir Kıyar Hocamıza emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmesini diliyoruz.