Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk Hotamış Mahallesini ziyaret ederek beraberindeki heyetle cuma namazı kıldı ve yağmur duasına katıldı. Namaz ve duaların ardından Kaymakam Şenol Öztürk, toprakların ve çiftçilerin ihtiyacı olan yağmurun bereketi için bir araya gelindiğini belirterek, "Kuraklıkla mücadele eden topraklarımızı sulamak ve ürünlerimizi sağlıklı bir şekilde yetiştirmek için dualarımızı birleştiriyoruz." dedi.

Aynı gün içerisinde Kaymakam Öztürk, devam etmekte olan Hotamış Jandarma Karakol Komutanlığı inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat şefinden süreç hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam Öztürk, yapılan çalışmaları yakından inceledi ve değerlendirdi.

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı Kaymakam Şenol ÖZTÜRK Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Öztürk, son olarak Hotamış Mahalle Muhtarı Ahmet Çenesiz'i ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar Çenesiz'den mahallenin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Kaymakam Öztürk, ziyaretin sonunda mahalle muhtarı ve vatandaşlara teşekkür ederek, yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.