Teravih Namazlarında camilerde Ramazan ayının esintisini yaşatmaya çalışıyor.

İlahi Korosu, gittikleri camilerde namaz öncesi Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahiler okuyorlar. Aynı zamanda koroda görevli hocalardan birisi teravih namazını da gittikleri camilerde kıldırıyor. Teravih namazı aralarında koro farklı ilahiler okuyarak, camii cemaatinin gönül dünyalarına farklı bir esinti katıyor.

Türk Tasavvuf Musikisi Korosunun Teravihlerde yapmış oldukları program cemaat tarafından tebrik ve teşekkürler ile ilgi buluyor. Gidilen camilerde genellikle Karapınar'da yıllardır olması gereken bir eksikliği giderdikleri için koroya çalışmalarında başarılar dilenerek teşekkür ediliyor.

Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen’i Belediye Başkanı ve Parti Başkanları Ziyaret Ettiler Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen’i Belediye Başkanı ve Parti Başkanları Ziyaret Ettiler

Koroya ilgiyi daha da artıran özelliklerden biri de farklı meslek gruplarında çalışan bireylerin oluşturduğu grubun olmasıdır.

Karapınar Müftülüğü olarak ; Karapınar Gençlik Merkezî ile Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan Karapınar Türk Tasavvuf Musikisi Korosuna desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz. İfadelerine yer verildi.