Ramazan Ayı'nın bereketi ve manevi atmosferi, Karapınar İlçe Müftülüğü önderliğinde hafız öğrencilerin camilerde gerçekleştirdiği mukabele okumalarıyla daha da güçleniyor. Hz. Peygamberimizin (sav) sünnetine uygun olarak  Kur’an-ı Kerim okuma geleneğini sürdüren öğrenciler, bu kutsal ayı coşkuyla karşılıyor.

Başkan Ulusoy TMO-TOBB Lidaş Genel Kurul Toplantısına Katıldı Başkan Ulusoy TMO-TOBB Lidaş Genel Kurul Toplantısına Katıldı

İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği bir geleneği yaşattıkları gibi hıfz ettikleri Kur'an-ı Kerim'i burada okuyarak hafızlıklarını sağlamlaştırmış oluyorlar. İlçemizde hafız öğrencilerimizin sayısı arttıkça öğrencilerimiz tarafından mukabele okunan cami sayısının artması, buna bağlı olarak mukabele dinleyen camii cemaatinin artması, okunan cüzleri can kulağıyla dinleyen ve takip eden camii cemaatimizin hafız öğrencilerin okuduğu mukabeleden duydukları memnuniyetlerini ifade etmeleri, Ramazan ayının ayrı bir manevi iklim haline gelmesini sağlıyor.Bu anlamlı etkinliğin devam etmesinde emeği geçen öğrencileri, hocaları ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşları tebrik ediyor, Karapınar İlçe Müftülüğü olarak topluma sağladıkları manevi katkılardan dolayı minnettarlığımızı ifade ediyoruz. dedi.