Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Yarımoğlu ve Mustafa Çevik' 2016 yılındaki kazançlarından ötürü Kurumlar ve Gelir Vergisinde ilk 5'e giren üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek, kendilerine hazırlanan plaketleri takdim ettiler ve başarı temennisinde bulundular.
         Üyelerle hoş bir hava içerisinde geçen ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen; " İlçemizde girişimciliği başarıyla gerçekleştirmiş olan, vergilerini ödeyerek şehrimize gerek ekonomik olarak, gerekse de her konuda katma değer sağlayan tüm üyelerimizi kutluyor, iş hayatlarında başarılar diliyorum dedi.Sözen; Verginin adil ve dengeli dağılımının devletin sosyal amacı olduğunu belirterek, herkesin kamu yüküne katılması ve verginin adil dağılımı için herkesin duyarlı olması ve verginin önemini unutmaması gerektiğini vurguladı. Maliye politikasının en önemli aracının vergi olduğunu söyleyen Sözen, vergilerin düzenli ödenmesi sonucunda hem ülkemizin hem ilçemizin üretim ölçeğinin artacağını ve daha kurumsal bir yapıya kavuşulacağını kaydederken vergi yükümlülüklerini yerine getiren üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyorum dedi".
         Ziyaret sırasında üyelerle ilçenin ekonomik gidişatı değerlendirilerek üyelerin beklentileri ve talepleri alındı. Rekortmen üyeler Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası'nın, ilçe ekonomisine ve üyelere sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.