Ümügülsüm Özemmioğlu sunuculuğunda başlayan yılsonu etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Sevimli Dahiler Kreşi Müdiresi Hümeyra Alp yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi,"Sevgili velilerimiz, kıymetli misafirler; miniklerimizin hazırlamış olduğu programa hoş geldiniz.
Biz sevimli dahiler kreşi olarak bu tür etkinliklerin çocuklarımızın özgüvenlerinin gelişmesine önemli katkısı olduğuna inanıyoruz.  Bir yönüyle şov niteliği taşıyan bu gösteriler diğer yönüyle de çocuklarımız için unutulmaz bir deneyim olacaktır. 
Bize güvenerek emanet ettiğiniz; en değerli varlıklarınız olan yavrularınıza bir yıl boyunca ikinci bir aile olmaya çalıştık.  İnşaallah bunu başardığımıza inanıyorum.  
Bu başarıda emeği olan siz değerli velilerimize ve sevgili personelime teşekkür ediyorum.
Şimdi sizleri; rengini şehitlerimizin aziz kanından alan, bağımsızlığımızın ve birliğimizin sembolü şanlı Türk bayrağımızın bolca yer aldığı gösterimizle baş başa bırakıyorum. Hepinize iyi seyirler diliyorum."dedi
Açılış konuşmasının ardından Öğretmenler Ümügülsüm Özemmioğlu, Mediha Pektaş, Halime Bayrakçı, Rabia Erbaş ve yardımcı elamanlar Rahime Alp, İlknur Aşkın koordinesinde Sevimli Dahiler Kreşi öğrencileri sırasıyla Kur'an-ı Kerim tilaveti gösterisi. İngilizce gösterisi 1, öğrenciler Kur'an-ı Kerim tilaveti gösterisi, Tavşan rondu gösterisi, öğrencilerin okuduğu dualar ve süreler, zekât vermeli gösterisi, Anadolu ateşi gösterisi sunuldu, bir gül aldım elime gösterisi, İngilizce gösterisi 2, Gülünce güller açar gösterisi, ya hay gösterisi, Türkiye gösterisi, Anadilsiz kalırsam rondu, kınalı Hasan drama gösterisi, şiirler, kep töreni ile etkinlik başarılı bir şekilde sona erdi. Sevimli Dahiler Kreşi öğrencilerinin gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanarak bolca alkış aldılar. Öğrenci velileri program sonrası öğrencileri ile bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler.