İstanbul Beşiktaş’ta yaşanılan terör saldırısında şehit olan polis ve sivillere saygı duruşuyla başlayan programda Okul Müdürü Ali Bozaklı bir konuşma yaptı. Bozaklı konuşmasında; “ Bizler hep beraber bir aileyiz, bize emanet ettiğiniz çocuklarımız için buradayız. Bütün öğretmen arkadaşlarımızla birlikte bir aile olmanın gereği olarak öğrencilerimizle yakinen ilgilindik, çocuklarımızın geleceğe daha emin adımlarla yürümesi, daha başarılı olması için elimizden geleni yaptık ve yine bu doğrultuda çalışmalarda bulunacağız” diyerek okul çalışmalarından bahsetti ve öğrencilerin genel durumunu değerlendirdi.

Yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek Okul-Aile Birliği Başkanlığına İsmail Yazar seçildi ve yönetim ile denetleme kurulu üyeleri oluşturuldu.

Toplantıda görüş belirten veliler genel olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinden memnun olduklarını ve öğrencilerin başarı seviyelerini artırdıklarını ifade ederek, eğitim öğretim kalitesinin artması için üzerlerine düşün görevi yapacaklarını dile getirdiler.

 Toplantı velilerin öğrenciler hakkında ders öğretmenleriyle birebir görüşmeleriyle sona erdi.