Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Faaliyetler Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri,  İlçe Jandarma Trafik Komutanı, Trafik Tescil Büro Amirliğinden Polis Memuru, Okul Rehber Öğretmenleri, Taşıma Merkezli Okul Müdürleri ile yükleyici ve şoförler katıldı.

 Yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, öğrenci taşımacılığı yapacak servis sürücülerine taşıma yönetmeliği doğrultusunda bilgilendirici bir konuşma yaptı. . 63 araçla yaklaşık olarak 1300 öğrencinin taşındığını belirttiği konuşmasında toplantının önemine dikkat çekti.

 Taşımadan Sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uysal, İlçe Jandarma Trafik Komutanı Jandarma Üst Çavuş Mevlüt Kılıç, Trafik Tescil Büro Amirliğinden Polis Memuru Suat Turgut ile Rehber Öğretmenleri Ayşenur Kındır ve Serap Taşın bilgi ve görüşleriyle toplantıda katılımcıları bilgilendirdiler. Toplantıda genel olarak okul servis taşımacılığında bu görevi üstlenen yükleyici ve şoförlere, trafik kurallarına ve yönetmelikte belirtilen kurallara uymaları gerektiği, öğrencilerin güveni ve ailelerin memnuniyeti konusunda bilinçli, hassas ve duyarlı olunması konusu üzerinde duruldu.