Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Emre ÖZSOY, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sami SAĞDIÇ, Karapınar TSO Başkanı Mustafa Kemal SÖZEN, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri SAĞLIK, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Ahmet AYDINBELGE, okul müdürleri ve mahalle muhtarları ve basın temsilcileri katıldı. İlçemizdeki okuma yazma bilmeyen vatandaşlara ilişkin bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ; ilçemizde okuma yazma bilmeyen kişilerin tespit edilmesi ve talep edenlere okuma yazma kursları açılması noktasında yapılması gerekenler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.Mahalle Muhtarlarımız, okul mudurlerimiz ve camii imamlarimiz aracılığıyla gerekli duyuru çalışmalarının yapılacağını ifade etti.  Okuma Yazma kurslarına katılmak isteyen vatandaşların kendilerine en yakın okul müdürlüklerine başvurabileceklerini vurguladı.

            Belediye Başkan Yardımcısı Emre ÖZSOY, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Karapınar TSO Başkanı Mustafa Kemal SÖZEN ve Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri SAĞLIK seferberlik kapsamında yapılacak çalışmalara gerekli desteğin kendilerince verileceğini belirttiler.

            Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet AYDINBELGE; Kurslara başvuruların 05 Mart 2018 tarihine kadar devam edeceğini, yine aynı tarihte kursların başlayacağını ve 11 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

            Seferberlik kapsamında hazırlanan afiş ve broşürlerin katılımcılara dağıtılmasının ardından toplantı sona erdi.