Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Karapınar Milli Eğitim Müdür Sami Sağdıç, Şube Müdürü Arif Yayla,  Konya Mesleki Örgüt Temsilcileri, Karapınar Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Karapınar Meslek Yüksekokulu Yöneticileri, Ereğli İŞKUR Müdürü, Karapınar Meslek Örgütleri Sektör Temsilcileri, Mesleki Okul Yöneticileri ve Basın Mensupları katıldı.

 

Mesleki Eğitim Toplantısında, Karapınar’daki mesleki eğitimin mevcut yapısı, sektörün talepleri, mesleki eğitim ve istihdam konuları detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Bu çerçevede yapılan çalışmaların işbirliği içerisinde periyodik aralıklarla devam etmesi konusunda önemli adımlar atıldı.

 

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, “Mesleki okullarımızın bu yönde yapılan özverili çalışmalarını tebrik eder, toplantımıza destek veren değerli katılımcılara teşekkür ederim.” Dedi.