Araç tanıtım programına, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye hizmet araçlarının tanıtım programında konuşan Başkan Yaka, 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar 24 ay içerisinde 24 araç parolasıyla bu gün tanıtımını yapmış olduğumuz iş makineleri ile beraber halkımızın hizmetini en iyi şekilde yerine getirebilmek için araçlarımızı çoğaltmaya devam ediyoruz. Hizmete başladığımız günden bu güne kadar daima üzerinde durduğumuz ve iki temel noktada eksiğinin olduğunu ve en önemli imar ve yol çalışmalarına ağırlık verildiğini, ayrıca sosyal belediyeciliğe de önem verilerek böylelikle kültür ve sosyal işler müdürlüğü biriminin kurulduğunu belirten Başkan Yaka, Belediyeciliğin asil görevlerinden olan ve eksikliğini hissettiğimiz alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere araç filomuzu zenginleştirerek 24 ayda 24 araç ve iş makinesini Belediyeye kazandırdıklarını, bunların ise maliyetinin yaklaşık 3.500.000.00 milyon bütçe ayrıldığını, bundan sonra araç filomuza başka araçlardan ulaşım ve iş makineleri eklenmesine ihtiyaç duyulduğu takdirde yeni araç takviyelerinin yapılacağını bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğüne ve İmar İşleri Müdürlüğü kadrosunu da teknik elamanlarda güçlendirdiklerini ve yeni alınan araçlarımızın hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.”dedi

İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından dua eşliğinde kurban kesildi. Daha sonra protokol tarafından hizmet araçlarının açılış kurdelesi kesildi. Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve diğer katılımcılar iş makinelerine binerek incelemelerde bulundu. Katılımcılara Belediye Başkanlığı tarafından pasta, meşrubat, şeker ikramlarında bulunuldu.

Belediyeye kazandırılan araçlardan dolayı protokol üyeleri ve vatandaşlar Belediye Başkanı MehmetYaka’ya çalışmalarından dolayı teşekkür edip, Belediyeye kazandırılan araçların kazasız bir şekilde hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.