Açılışa, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe,, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Siyşasi Parti Başkanları, Kurum Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı.
Emekli İmam-Hatip Himmet Çelik tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından dua yapıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açılış konuşmasında," İlçenin her geçen gün yeni ve çok güzel ve yeni işyerlerinin açılışı ile büyük gelişmeler kaydettiğini, İşletme sahibi Kemal Çelik ve Fatih Peker her zaman olduğu gibi ilçe için gerekli ve ihtiyacı olan ve eksikliği hissedilen güzide bir işyeri daha kazandırdığını, daima kalite ve güvende taviz vermeyen işletme sahipleri bu yenilikle de kaliteye katkı yaptıklarından dolayı işlerinde başarılar ve hayırlı kazançlar diliyorum."dedi
Emekli İmam Hatibi Himmet Çelik tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından katılımcılar ile birlikte dualar edildi. İşyerinin açılışı katılımcılar ile birlikte yapılarak işyeri gezildi. İşyeri sahipleri Kemal Çelik ve Fatih Peker tarafından işyeri açılışına katılımlarından dolayı teşekkür edilerek pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.
Açılışta, palyoça gösterileri ve müzik seslendirilmesi açılışa ayrı bir renk kattı.